Säästä pesuaineissa.

Pesuaineissakin voi säästää ja samalla se säästää luontoa. Osta pesuaineet aina tarjouksista ja hanki niitä kerralla paljon, sillä ne eivät mene pilalle kovin nopeasti.

Minä pyrin pesemään vaatteeni mahdollisimman harvoin. Kotona pidän likaisia vaatteita, jotka haisevat hielle. Ihan sama, koska kukaan muu ei siitä kärsi. Pese vasta sitten, kun alkaa puoliso huomauttelemaan tai huomaat, että edellisestä halikohtauksesta kulunut tovi. Suosi farkkuja, sillä ne ovat kestäviä ja vaativat harvoin pesua. Villalle riittää monesti pelkkä tuuletus.

Käytä samoja ruokasatioita mahdollisimman kauan. Vesilasia ei tarvitse aina vaihtaa uuteen ja minä syön aina samalta lautaselta päivän aikana. Aamupala menee yhdellä kahvikupilla esim. Kahvi, Vesi, jugurtti ja mysli tai puuro menee yhdellä ja samalla kahvikupilla.

Siivotessa käytä pesuainetta vain lian poistoon. Jos puhdasta tuoksua haluat, niin käy haistelemassa pesuaineita. Pölyt lähtevä imurilla ja kuivalla liinalla.

Käy suihkussa päivittäin, mutta käytä vain vettä. Kerran viikossa käytä saippuuaa tai mitä nyt halvalla saa. Pitkät hiukset vaativat enemmän hoitoa, joten ne kannattaa leikata lyhyeksi.

Kommentit

Suositut tekstit